رئیس دفتر معاون آموزشی

شماره تماس :  ۳۷۹۲۸۰۰۱-۰۳۱

وظايف و مسئوليتها:

• دبیری شورای مدیران معاونت آموزشی
  • دبیری کمیته علمی آموزشی کووید 19 و کمیته های وابسته به آن از قبیل پیامدهای ناخواسته واکسن و ... .
  • دبیری شورای دانشگاه
  • تدوین برنامه زمانی سالیانه شوراها و کمیته های مرتبط با معاونت آموزشی با همکاری مدیران و حوزه های مرتبط.
  • مشارکت در برنامه ریزی برای برگزاری مراسم مربوط به مناسبت هایی از قبیل روز استاد، جشنواره آموزشی، گردهمایی سالیانه کارکنان و ... .
  • انجام هماهنگی های لازم با معاونت­ها، دانشکده­ها، نظام پزشکی و سایر حوزه های درون و برون بخشی به عنوان رابط در فعالیت ها و برنامه های مشترک.
  • پیگیری دریافت و تدوین برنامه عملیاتی سالیانه معاونت آموزشی با همکاری مدیران و روسای ادارات.
  • بررسی و ارزیابی عملکرد معاونت آموزشی در اجرا برنامه عملیاتی با همکاری مدیران و روسای ادارات و ارائه گزارشات دوره ای.
  • ارزیابی عملکرد شوراها و کمیته های مرتبط با معاون آموزشی دانشگاه، درصد تحقق طبق تقویم زمانی و اجرای مصوبات و ارائه گزارشات دوره ای.
  • همکاری در انجام بخشی از مکاتبات مرتبط با معاونت آموزشی به ویژه مکاتبات مرتبط با امور مجلس و امور حقوقی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امورحقوقی دانشگاه، هیأت رئیسه و هیأت امناء.
  • مشارکت در پاسخگویی به شکایات، پیشنهادات و انتقادات وارده توسط کارکنان و ارباب رجوع.