«ویژه تبدیل تعهدات قانونی از غیر هیات علمی به هیات علمی»

به اطلاع کلیه متقاضیان می رساند آزمون های زبان و علم سنجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه مورخ 1401/12/22 لغایت1401/12/24 در مرکز مهارتهای بالینی(Skill lab) دانشگاه برگزار می گردد. لازم به ذکر است:

1. کلیه داوطلبان لازم است بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده رأس ساعت 7:30 دقیقه صبح در مرکز مهارتهای بالینی(Skill lab) دانشگاه، حضور بهم رسانند.
  2. کلیه شرکت کنندگان لازم است ماسک، دستکش، کارت ملی، خودکار، مداد، پاک کن و مداد تراش همراه داشته باشند.
  3. به همراه بردن تلفن همراه و سایر لوازم شخصی به محل آزمون ممنوع می باشد.
  4. داوطلبین ابتدا در جلسه توجیهی آزمون شرکت کرده و سپس آزمون الکترونیک زبان انگلیسی بصورت کتبی در  حیطه های شنیداری، درک مطلب، لغت و گرامر برگزارمی گردد.
  5. در ادامه آزمون شفاهی زبان و آزمون علم سنجی (توانایی استفاده از توانمندیهای نوین الکترونیک و بانکهای اطلاعاتی) بصورت ایستگاهی برگزار می گردد.

امور هیأت علمی دانشگاه