معاونت آموزشی دانشگاه اعلام نمود: آزمون های جامع  پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی،  جامع داروسازی و علوم پایه دندانپزشکی منطقه 7 آمایشی کشور(اصفهان)، پنج شنبه 11 اسفندماه، در ساختمان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مرکز آزمون ها ، برگزار می گردد.

داوطلبین برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری این آزمون به موارد زیر دقت نمایند:

- محل ورود دانشجویان در روز آزمون، درب غربی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واقع در خیابان شهدای صفه درب ورودی دانشکده دندانپزشکی بالاتر از درب اصلی بیمارستان الزهرا (س) می باشد.

- ورود  دانشجویان  به پارکینگ دانشگاه با خودرو شخصی از درب غربی بلا مانع می باشد و از ورود دانشجویان از درب شرقی (هزارجریب) با خودرو به دلیل آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم و تحقیقات ممانعت بعمل می آید.

- محل برگزاری کلیه آزمون های جامع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی در مرکز شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (مرکز آزمون های دانشگاه) می باشد.

- کلیه دانشجویان می بایست با دردست داشتن کارت معتبر شناسایی (کارت ملی و شناسنامه ) وکارت دانشجویی به همراه یک قطعه عکس 4*3  و مداد و خودکار صبح از ساعت 07:30 در  محل آزمون  حاضر باشند.

- دانشجویان اتباع خارجی بایستی برای ورود به جلسه آزمون،  علاوه بر داشتن کارت آزمون، گذرنامه معتبر همراه داشته باشند.

- زمان شروع آزمون علوم پایه پزشکی، علوم پایه دندانپزشکی، جامع 180 واحدی داروسازی و پیش کارورزی پزشکی رأس ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 11/12/1401 می باشد.

- به دلیل شروع به موقع ورعایت پروتکل های بهداشتی  درب های سالن آزمون ساعت 8:30 صبح بسته و از ورود داوطلبان بعد از این ساعت جلوگیری خواهد شد.

جهت رعایت پروتکل های بهداشتی با رعایت فاصله به جلسه وارد شوید و پس از ورود به حوزه آزمون خواهشمند است، در صندلی خود مستقر و از صحبت کردن با دیگران جدا خودداری فرمائید.

تحت هیچ عنوان وقت اضافه به هیچ یک از داوطلبان نخواهد شد.

- در حین امتحان به هیچ سؤالی علمی پاسخ داده نخواهد شد.

-  تعداد سوالات آزمون 200 عدد سوال چند گزینه ای و مدت آزمون 200 دقیقه می باشد و براي پاسخ هاي نادرست دراين آزمون نمره منفي در نظر گرفته نشده است.

-بر اساس مصوبه پنجاه و یکمین جلسه مورخ 25/03/1392 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی حد نصاب نمره ی قبولی در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و پیش کارورزی بر اساس 70 درصد میانگین مجموع نمرات 5 درصد اول کلیه دانشگاها محاسبه می گردد.

حد نصاب نهایی در معاونت آموزشی وزارت متبوع تعیین می گردد.

بر اساس بند 7 ماده 12 آئین نامه آموزشی دانشجویان غیر ایرانی (بین الملل) مصوب هشتادمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، حد نصاب نمره ی قبولی در کلیه آزمون های جامع، برای دانشجویان خارجی (بین الملل) 5 درصد کمتر از حد نصاب تعیین شده برای دانشجویان ایرانی می باشد.

- داوطلبان بایستی از به همراه آوردن هر گونه تبلت ، هندزفري ، جزوه ، کتاب، کاغذ، تلفن همراه و ساعت هوشمند (حتی بصورت خاموش) و حافظه جانبي و ساير وسايل ارتباطي، الكترونيكي و رایانه­اي (حتی بصورت خاموش) در جلسه امتحان خودداري نمايند. بدیهی است همراه داشتن این اقلام تخلف محسوب شده و وفق مقررات با متخلفین برخورد خواهد شد.

- كليد اوليه و دفترچه سوالات آزمون های پیش کارورزی و جامع 180 واحدی داروسازی ، صبح روز شنبه مورخ 13/12/1401 در سايت اينترنتي مرکز سنجش به نشانی http://sanjeshp.ir  در دسترس قرار خواهد گرفت.

- مهلت ارسال اعتراض به كليد سوالات آزمون های پیش کارورزی و جامع 180 واحدی داروسازی ، فقط از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، از روز شنبه مورخ 13/12/1401 تا ساعت 8 صبح روز دو شنبه مورخ 15/12/1401 مي­باشد. به اعتراضاتی که بعد از زمان اعلام شده و از راه های دیگر ارسال گردد، به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد شد.

- كليد اوليه و دفترچه سوالات آزمون های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی، صبح روز شنبه مورخ 13/12/1401 در سايت اينترنتي دانشگاه علوم پزشکی زنجان مندرج در پشت دفترچه سوالات آزمون در دسترس قرار خواهد گرفت.

- مهلت ارسال اعتراض به كليد سوالات آزمون های علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی، فقط از طریق سایت اينترنتي دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از روز شنبه مورخ 13/12/1401 تا ساعت 8 صبح روز سه شنبه مورخ 16/12/1401 مي­باشد. به اعتراضاتی که بعد از زمان اعلام شده و از راه های دیگر ارسال گردد، به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد شد.