دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان در راستای اجرای مفاد نامه شماره 4043/505/د مورخ 1401/9/13 وزارت متبوع و به منظور تکمیل ظرفیت دوره های تکمیلی تخصصی( فلوشیپ) در رشته اقدامات مداخله ای قلب و عروق بزرگسالان، اقدام به پذیرش دستیار می نماید. کلیه افراد شرکت کننده در آزمون سال جاری در سایر دانشگاهها که موفق به پذیرش نشده اند و یا سایر افرادی که واجد شرایط زیر بوده و در آزمون شرکت ننموده اند، می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت مذکور شرکت نمایند.

براین اساس داوطلبان باید از تاریخ  1401/9/15  لغایت1401/9/22 با دردست داشتن مدارک مورد نیاز به معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حوزه آموزش تخصصی و فوق تخصصی واقع در مجموعه پردیس دانشگاه ساختمان شماره 3 طبقه دوم اتاق 309 مراجعه و نسبت به ثبت نام جهت شرکت در آزمون شفاهی ساختارمند اقدام نمایند.

داوطلبان در صورت هر گونه سؤال می توانند با کارشناسان این حوزه با شماره تماس 37923817 و 37923818 (سرکارخانم خیام و سرکار خانم دکتر مرتضوی) تماس حاصل نمایند.

تاریخ آزمون مصاحبه ساختارمند متعاقبا اعلام می گردد.

رشته پیش نیاز

رشته تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) ظرفیت

تخصص و فوف تخصص بیماریهای قلب و عروق

اقدامات مداخله ای قلب و عروق بزرگسالان 2

مدرک مورد نیاز جهت ثبت نام براساس اعلام وزارت متبوع

1. مدرک دانشنامه تخصصی یا گواهی دال بر داشتن دانشنامه تخصصی رشته پیش نیاز ازدانشگاهها یا مراکز مورد تایید وزارت متبوع.
  2. ارائه گواهی پایان تعهدات ضریب k یا نامه کسب مجوز و بلامانع بودن شروع دوره از معاونت درمان/ مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع جهت پذیرفته شدگان حین انجام خدمت ضریب K.
  3. دارندگان مدرک دانشنامه تخصصی که در استخدام رسمی دانشگاهها ی علوم پزشکی هستند و یا مقطع تخصصی خود را با استفاده از مزایای پذیرش در سهمیه خانمها طی نموده اند در صورت انجام خدمات به میزان برابر دوره تحصیل ( با احتساب ضریب منطقه )تا تاریخ 31/6/1401 مجاز می باشند در این آزمون شرکت نمایند.
  4. دارندگان مدرک دانشنامه تخصصی که متعهد خدمت به وزارت متبوع نمی باشند با در دست داشتن گواهی عدم تعهد که از سوی معاونت درمان وزارت متبوع صادر گردیده است می توانند در آزمون فوق شرکت نمایند.
  5. دارندگان مدرک دانشنامه تخصصی که در حال انجام خدمت سربازی می باشند ملزم به ارائه مجوز شرکت در آزمون از سوی بالاترین مسئول یگان محل خدمت مربوطه می باشند.
  6. کلیه متقاضیان شرکت در آزمون پذیرش دستیار اعم از رتبه های برتر دانشنامه تخصصی و یا ...  که در مقطع تخصصی خود با استفاده از سهمیه مناطق محروم مورد پذیرش قرار گرفته اند جهت شرکت در آزمون این دوره ملزم به گذراندن حداقل نیمی از تعهدات خود می باشند.
  7. کلیه متقاضیان با ارائه مجوز صادره از سوی معاونت درمان / مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع می توانند در این آزمون شرکت نمایند و در صورت پذیرفته شدن و جهت شروع دوره می بایستی حداکثر تا 31 شهریور 1401 کلیه تعهدات خود را به اتمام رسانده باشند.
  8. بدیهی است صدور مجوز مجدد جهت شروع دوره از طرف مراجع زیربط الزامی است و هرگونه قطع ارتباط پزشکان با دانشگاههای محل خدمت قبل از پایان تعهدات منجر به عدم صدور گواهی مربوطه خواهد بود. لازم به ذکر است صدور هرگونه گواهی از سوی مراجع مذکور منوط به ارائه گواهی کار به روز از طرف پزشکان خواهد بود.
  9. اعضای هیات علمی که در بخش تربیت کننده دستیار فلوشیپ فعالیت دارند مجاز به ثبت نام در همان برنامه فلوشیپ در همان دانشگاه نمی باشند این افراد می توانند در برنامه های فلوشیپ که در بخش های دیگر اجرا می گردد ثبت نام و در آزمون مربوطه شرکت نمایند.
  10. تعهدات

توجه 1: کلیه پذیرفته شدگان ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبات هیات امنا هستند.

توجه 2: دستیاران پذیرفته شده با استفاده از سهمیه مناطق محروم ملزم به سپردن سند تعهد محضری می باشند.