به اطلاع می رساند  لازم است جهت تنظیم سند تعهد محضری دانشجویان Ph.D روزانه از تاریخ 1401/7/16 لغایت 1401/7/30 به ترتیب زیر اقدام گردد. لطفا تمامی موارد زیر را با دقت و کامل مطالعه و بر اساس آن اقدام نمائید.

نحوه ارائه تعهدمحضری (دانشجویان روزانه):

الف: مراجعه حضوری به واحد امور حقوقی دانشگاه: واقع در ساختمان شماره یک (مدیریت امور حقوقی - امور تعهدات) از تاریخ 1401/7/16 لغایت 1401/7/30 ( لازم به ذکر است کمک هزینه تحصیلی دانشجو پس از ارائه فرم تعهد محضری برقرار می گردد.)

مدارک مورد نیاز:

1- شناسنامه تمام صفحات، کارت ملی (دانشجو)

2- شناسنامه تمام صفحات، کارت ملی، حکم کارگزینی (ضامن)

* شرایط ضامن عبارتند از:

1-کارمند رسمی یا پیمانی شاغل در دوایر دولتی با سابقه زیر20 سال خدمت (یک­ نفر)

تبصره: اگر ضامن شاغل در ارگان­ هایی ازجمله (ارتش، سپاه و نیروهای « هوایی – زمینی – دریایی» باشند باید از واحد کارگزینی محل خدمت نامه‌ای دریافت نمایند، که درآن رسمی بودن ضامن و مدت سابقه خدمت وی قید گردد.

تبصره: در صورتی­ که دانشجو، استخدام رسمی یا پیمانی ادارات و یا سازمان­های دولتی باشد،. حکم مأموریت آموزشی ایشان از تاریخ شروع دوره و به مدت طول دوره دکترای تخصصی به عنوان سند تعهد مورد قبول می­باشد.

ب: مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و تنظیم سند:

بعد از تأیید مدارک ضامن و دانشجو توسط کارشناس امور حقوقی، دانشجو به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تنظیم سند تعهد محضری اقدام نماید و سپس سند تنظیم شده را به واحد امور حقوقی دانشگاه ارائه نمایید.

*  تذکر مهم: شایان ذکر است پذیرفته شدگان محترم توجه داشته باشند در زمان مراجعه به دفاتراسناد رسمی پس از مطابقت کامل سند تنظیم شده با فرم دریافتی از سایت نسبت به امضاء سند تعهد محضری اقدام نمایند.

ج: ارائه اصل تعهد محضری به واحد امور حقوقی – امور تعهدات:

خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اصفهان- ساختمان شماره یک (مدیریت امور حقوقی - امور تعهدات)

کدپستی: 73461-81746          صندوق پستی: 313

* تذکر مهم: از تمامی پذیرفته شدگان دوره روزانه دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاه‌های شهریه پرداز و آزاد اسلامی) به میزان یک برابر تحصیل تعهد محضری اخذ می­شود.

تبصره 1- مستخدمان رسمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و مؤسسات تابعه و دانشگاهها و دانشكده هاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني كشور، تعهدات خاص استخدامي به واحدهاي مربوطه خواهند سپرد.

تبصره2- مستخدمان رسمي ساير وزارتخانه ها،مؤسسات و شركت هاي دولتي و وابسته به دولت، چنانچه هزينه هاي تحصيلي ايشان توسط دستگاه مربوطه تقبل و به دانشگاه پذيرنده دانشجو پرداخت گردد، از سپردن تعهد عام معاف خواهند بود.

پذیرفته شدگان در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در مورد نحوه سپردن تعهد محضری هماهنگی لازم را با کارشناس امور حقوقی دانشگاه سرکار خانم بدری زاده از تاریخ 1401/7/16 لغایت 1401/7/30 هماهنگ نمایند. (شماره تماس 37929512-031 )

جهت دریافت فرم تعهد  اینجا  کلیک کنید.