به اطلاع معرفي‌شدگان (آقا/ خانم) چند ‌برابر ظرفيت پذيرش کاردانی و کارشناسی رشته فوريت‌هاي پزشكي پیش بیمارستانی آزمون سراسری سال  1402-1401 سری دوم که محل اقامت بومی آنان استان های اصفهان ،چهار محال بختیاری،یزد ،کرمان وهرمزگان اعلام گردیده، می رساند:

براساس دستور العمل سازمان سنجش آموزش کشور انجام مراحل مصاحبه، معاینه وآزمون عملی این دسته از پذیرفته شدگان (براساس شرایط و ضوابط اختصاصی( از جمله تابعیت متقاضیان، معاینات جسمانی، سن، وضعیت نظام وظیفه، نوع دوره آموزشی متوسطه، داشتن گواهینامه دیپلم و پیش دانشگاهی، معدل كتبی دیپلم و پیش دانشگاهی آنان و غیره ...) براساس برنامه ریزی انجام شده و طبق جدول زیر درمحل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام خواهد گرفت و چنانچه معرفی شدگان واجد شرایط جهت انجام فرایند مصاحبه و معاینه و آزمون عملی مراجعه نکنند، به عنوان انصراف  به سازمان سنجش معرفی خواهند شد.

شرایط و ضوابط عمومی متقاضیان رشته فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی:

۱- داشتن سلامت کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماریهای مزمن، واگیر و صعب العلاج مانند: دیابت، فشار خون، آسم، نارسایی کلیه، بیماریهای پیشرفته قلبی و مانند اینها

۲- نداشتن صرع و بیماری های روانی

۳- نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلتی بخصوص اندام ها و عدم استفاده از اندام های مصنوعی

۴- عدم اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر

۵- داشتن قدرت تکلم طبیعی (نداشتن لکنت زبان)

۶- داشتن قدرت بینایی و شنوایی کامل

۷- حداکثر سن ۲۴ سال و با احتساب مدت خدمت وظیفه عمومی ۲۶ سال می باشد

۸- آمادگی جسمانی جهت انجام تست های  ورزشی و کسب مهارتهای بدنی جهت امداد رسانی سریع و صحیح

مدارک لازم جهت مصاحبه وآزمون مربوطه معرفی شدگان نیمه متمرکز چند برابر ظرفیت رشته کاردانی  وکارشناسی فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی

۱- اصل شناسنامه (عکس دار)

۲- اصل کارت ملی

۳- اصل گواهینامه راهنمایی و رانندگی (در صورت داشتن)

4-مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه

5- مدارک مربوط به  فعالیت امدادگری، فرهنگی، اجتماعی و یا ورزشی(در صورت داشتن)

6- کارت تزریق واکسن کوید 19

توجه: توصیه میشود داوطلبان جهت انجام تستهای ورزشی، لباس و کفش ورزشی مناسب به همراه داشته باشند.

با توجه به پاندمی بیماری کرونا، انجام فرایند مصاحبه، معاینه و آزمون عملی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام خواهد گرفت. لذا داوطلبان ضرورت داردموارد بهداشتی را کاملا رعایت نمایند.

زمان مصاحبه  کلیه  پذیرفته شدگان. یکشنبه 1401/7/17

زمان حضور پذیرفته شدگان  ازساعت ۸ تا 10 صبح خواهد بوده و زمان انجام مصاحبه و آزمون های عملی تاساعت ۱۲ می باشد.

موارد ارزیابی پذیرفته شدگان:۱-معاینه پزشکی ۲- مصاحبه روانشناختی ۳- تست ورزش ۴ – ارزیابی میزان علاقه مندی و توانائی در رشته مورد تقاضا

مکان  مصاحبه وآزمون عملی وروانشناختی : اصفهان ،-دروازه شیراز ، خیابان هزار جریب، درب شرقی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی - سالن ورزشی شهید موحدی

شماره تلفن تماس ۰۳۱۳۷۹۲۸۰22  و  ۰۳۱۳۷۹۲8026