به اطلاع می رساند ثبت نام حضوری دانشجویان مقطع PhD از تاریخ 1401/7/9 لغایت1401/7/11 انجام خواهد شد. لطفا تمامی موارد ذکر شده زیر را با دقت و کامل مطالعه نموده و بر اساس آن اقدام نمائید. عدم رعایت موارد و مراجعه خارج از نوبت یا با نقص پرونده می تواند باعث اختلال در فرآیند ثبت نام شما گردد و مسئولیت آن بر عهده خود پذیرفته شده می باشد.

لازم است دانشجویان کلیه مدارکی را که بارگذاری نموده­اند به صورت فیزیکی و فقط در روزهای تعیین شده به شرح زیر به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان شماره 3 گسترش تحویل دهند.

• 1401/7/9 رشته های مربوط به دانشکده های پزشکی ، دندانپزشکی و مرکز مطالعات توسعه پزشکی(EDC)
  • 1401/7/10 رشته های مربوط به دانشکده های مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ، تغذیه و بهداشت
  • 1401/7/11 رشته های مربوط به دانشکده های فناوریهای نوین، پرستاری، داروسازی و توانبخشی

•  مدارک جهت تحویل حضوری:

- عکس جدید  ۴×۳ پشت نویسی شده 6 قطعه

- تمام صفحات شناسنامه

- کپی کارت ملی هوشمند

- فرم درخواست نامنویسی (فرم شماره 1) دو سری

- فرم اطلاعات عمومی(فرم شماره 2) دو سری

- فرم تعهد نامه عام(فرم شماره 3)

-  فرم تعهد نامه عدم اشتغال به کار (اختصاصی غیر شاغلین)(فرم شماره 5)

- فرم تعهد نامه ارائه مرخصی بدون حقوق/ ماموریت آموزشی (اختصاصی شاغلین)(فرم شماره 6)

-نامه و فرم درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات مقطع قبل به همراه رسید پستی

-فرم هسته تحقیق و نظردهی دانشگاه عکسدار شده به همراه فرم اظهار نامه رعایت ضوابط و راهنمای پوشش حرفه ایی دو سری (حتما با خودکار آبی و به طور کامل تکمیل و به انضمام کپی کارت ملی و کپی شناسنامه از تمامی صفحات تحویل داده شود). ضمنا شاغلین باید کپی آخرین حکم کارگزینی خود را تحویل دهند.

- دانشنامه و ريز نمرات مقطع قبلی ( در مورد دانشجویان ترم آخر که تا 1401/6/31 فارغ التحصیل
می شوند تسویه حساب مقطع قبلی و فرم ترم آخر جهت شرکت در آزمون PhD قابل قبول می باشد.

- كپي مدرك نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه و یا کارت پايان خدمت يا معافيت از خدمت نظام وظيفه و برای دانشجویانی که در حال انجام خدمت نظام وظیفه می باشند ارائه نامه ترخیص از خدمت الزامی است.

- گواهی پایان طرح( مخصوص مشمولین طرح)

-فرم صندوق رفاه مقطع قبل

- موافقت‌نامه بدون قيد و شرط براي ادامه تحصيل شاغلین و مربیان رسمی از بالاترين مقام مسئول اداري (نیروی انسانی محل اشتغال)و آخرین حکم کارگزینی در سال 1401

مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده‌کنندگان از سهمیه استعدادهای درخشان، رزمندگان و...

مدرک قبولی زبان (در صورت عدم شرکت در آزمون زبان و یا عدم اخذ نمره قبولی . لازم است تا قبل از آزمون جامع، مدرک کسب نمره قبولی زبان ارائه گردد.)

MHLE    :  60

MSRT:  60

TOEFL(IBT):  72

TOLIMO:  515

IELTS(Academic):  6

-دانشجویان پردیس خودگردان تعهد مربوطه را دریافت و پس از ثبت در دفتر خانه اسناد رسمی اصل آن را به صورت فیزیکی به امور شهریه واقع در ساختمان معاونت آموزشی دانشگاه طبقه همکف تحویل دهند.