1- به اطلاع کلیه داوطلبان محترم شرکت در آزمون پذیرش دستیار دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) می رساند آزمون کتبی به صورت الکترونیک رأس ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 1400/4/10 به مدت 2 ساعت در محل ساختمان تدبیر (به آدرس زیر) برگزار می گردد.

تذکر مهم: با توجه به برگزاری کنکور سراسری در تاریخ مذکور داوطلبان صرفاً می توانند از درب یاد شده وارد محوطه دانشگاه شوند.

2- کلیه داوطلبان لازم است جهت دریافت کارت ورود به جلسه به آدرس http://trans.mui.ac.ir مراجعه و کارت را دریافت نمایند.

3- کلیه شرکت کنندگان لازم است ماسک و در صورت نیاز دستکش همراه داشته باشند. همچنین رد و بدل کردن اشیا و وسایل بین داوطلبان در طول برگزاری آزمون ممنوع است.

4- لازم است متقاضیان در روز برگزاری آزمون کتبی از آوردن کیف، موبایل و هرگونه لوازم اضافی خودداری نمایند.

5- سؤالات آزمون همراه با پاسخنامه و فرم رسیدگی به اعتراضات بعد از ظهر روز پنج شنبه مورخ 1400/4/10 بر روی سایت معاونت آموزشی دانشگاه قرار داده می شود لطفا جهت دریافت اینجا را کلیک نمایید. یا به سایت معاونت آموزشی قسمت آزمون ها قسمت فلوشیپ مراجعه نمایید.

7- داوطلبان می توانند تا ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ 1400/4/12 نسبت به تحویل فرم های اعتراضات خود به سؤالات آزمون کتبی به پرسنل مستقر در مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه اقدام نمایند. به این منظور لازم است داوطلبان فرم رسیدگی به اعتراضات را از سایت فوق به تعداد مورد نیاز دریافت نموده و به ازای هر یک سؤال، یک فرم رسیدگی به اعتراضات جداگانه تکمیل نمایند.

6- نتایج نهایی آزمون کتبی بعد از ظهر روز شنبه مورخ 1400/4/12 از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس فوق اعلام خواهد شد. داوطلبانی که موفق به کسب حد نصاب قبولی در آزمون کتبی شده باشند در آزمون شفاهی شرکت خواهند کرد.

7- آزمون شفاهی تمامی رشته ها در دو گروه و طبق برنامه زمان بندی زیر روز یکشنبه مورخ 1400/4/13 در محل مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه به آدرس: اصفهان- سه راه حکیم نظامی- بلوار شهدای صفه- درب ورودی مرکز آموزشی درمانی الزهراء (س)- محوطه مرکز آموزشی جنب سالن ورزشی شهید موحدی  برگزار می گردد.

فلوشیپ

8- آزمون شفاهی شامل سه قسمت است.

الف- آزمون OSCE             90 نمره

ب- مصاحبه ساختارمند و ترجمه متن انگلیسی برگرفته شده از کتب مرجع                     10 نمره

توجه 1: در رشته های فلوشیپ زنان و زایمان سهم هر کدام از قسمت های الف و ب 50 نمره است.

توجه 2: داوطلبان محترم در صورتی که دارای رتبه بورد کشوری در دانشنامه تخصصی و یا مقاله انتشار یافته در مجلات معتبر هستند باید تمام مستندات مربوطه را در روز برگزاری آزمون شفاهی به همراه داشته باشند.

9- لازم است کلیه داوطلبین در تمام مراحل برگزاری آزمون های کتبی و شفاهی کلیه پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند.

معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی

دانشکده پزشکی