آزمون ورودی دوره دکترای تخصصی(Ph.D) و دکترای پژوهشی رشته‌هاي علوم پايه پزشكي، بهداشت و تخصصی، دندانپزشکی و داروسازی سال تحصيلي 1401-1400 در روزهای شنبه ، یکشنبه و دوشنبه  5 الی 7 تیرماه در 5 نوبت و در رشته های مختلف تحصیلی، در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

نکات مهم قابل توجه داوطلبان شرکت کننده:

- محل ورود داوطلبان در روز آزمون، درب غربی دانشگاه واقع در خیابان شهدای صفه درب ورودی دانشکده دندانپزشکی (بالاتر از درب اصلی بیمارستان الزهرا (س)) می باشد. ورود داوطلبان به دانشگاه با خودرو شخصی بلامانع است.

- محل برگزاری آزمون در مرکز تدبیر (ساختمان تدبیر دانشگاه علوم پزشکی) می باشد.

- کلیه داوطلبان فقط به شرط همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه آزمون (که دریافت آن فقط از تاریخ 31/3 تا 4/4 امکانپذیر است) و اصل کارت ملی یا شناسنامه اجازه ورود خواهند داشت و امکان پرینت و دریافت کارت ورود به جلسه در محل حوزه امتحانی میسر نمی باشد.

- لازم است داوطلبان در نوبت های صبح از ساعت 07/30 تا حداکثر 8/30 و در نوبت های عصر از ساعت 13/30 تا حداکثر 14/30 در  محل آزمون حاضر باشند.

- از به همراه داشتن کیف، تلفن همراه و هرگونه وسایل اضافی دیگر در حوزه آزمون خودداری شود.

- وسایل لازم فقط کارت ورود به جلسه آزمون ، اصل کارت ملی یا شناسنامه ، ماسک سه لایه (غیر پارچه ای) ، مداد مشکی نرم، مدادتراش و پاک کن در آزمون های کاغذی می باشد.

- تلفن تماس ضروری برای داوطلبان  03137927650  و 03137927651 می باشد.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان