متقاضیان تبدیل تعهدات قانونی مقطع Ph.D از غیر هیات علمی به هیات علمی که قبلاً از طریق شرکت در فراخوان تعهدات قانونی مقطع Ph.D پذیرفته شده اند و حداقل یکسال از تعهدات قانونی خود را به صورت غیرهیأت علمی گذرانده اند و درخواست تبدیل تعهدات قانونی دارند لازم است مدارک خود را بر اساس فرم پیوست «راهنمای ارسال مستندات علمی جهت شرکت در فراخوان» تنظیم و به تفکیک ودرج برچسب عنوان موضوعی در کاور A4 و در زونکن قرار داده و حداکثر تا تاریخ 1400/03/08 از طریق گروه و دانشکده به حوزه معاونت آموزشی دانشگاه ارسال نمایند:

1. نامه موافقت گروه و دانشکده با تبدیل تعهدات متقاضی از غیر هیات علمی به هیات علمی
  2. نظر گروه و دانشکده بر اساس "فرم امتیازدهی به نظم و انضباط آموزشی و رفتار حرفه ای استاد"
  3. امتیاز کیفیت تدریس متقاضیان آموزشی بر اساس"فرم ارزشیابی کیفیت تدریس استاد" مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی
  4. شناسنامه علمی( CV) متقاضی
  5. مستندات فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مربوط به قبل از ورود به تعهدات قانونی
  6. مستندات فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مربوط به یکسال اخیر انجام تعهدات قانونی
  7. مستندات فعالیتهای برجسته شامل:
  • ثبت اختراع یا تولید دانش بنیان
  • اچ ایندکس کسب شده از سایت Scopus
  • مقالات با IF بالای 2
  • نوآوری آموزشی و کسب رتبه در جشنواره های علمی
  • شرکت در کارگاههای توانمند سازی (بجز کارگاه های روش تدریس و روش تحقیق مقدماتی)
  • ارائه طرح درس که برای اولین بار آن را بر عهده دارد با تایید معاون آموزشی دانشکده
  • رتبه اول کشوری در ورود به مقطع دکترای تخصصی Ph.D

تذکرات مهم  :

- متقاضیانی مجاز به شرکت در فراخوان تبدیل تعهدات از غیر هیات علمی به هیات علمی می باشندکه قبلاٌ از طریق شرکت در فراخوان تعهدات قانونی این دانشگاه، تعهدات خود را شروع نموده و یکسال از شروع تعهدات ایشان گذشته باشد.

- هرمتقاضی صرفاٌ دو مرتبه مجاز به شرکت در فراخوان تبدیل تعهدات از غیر هیات علمی به هیات علمی می باشد.

- ارائه حکم کارگزینی شروع تعهدات متقاضی در صفحه اول زونکن الزامی است.

- متقاضیان، مستندات مربوط به هر یک از بند 4، 5 و 6 را بر روی لوح های فشرده و جداگانه (دارای فهرست محتویات هر لوح) به همراه مستندات ارائه نمایند

جهت دریافت فایل راهنمای ارسال مستندات اینجا را کلیک نمایید.