به این وسیله اعلام می دارد کلیه پذیرفته شدگان مرحله دوم تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره دستیاری می بایست حداکثر تا تاریخ 1400/12/25 ضمن مراجعه به سایت معاونت آموزشی دانشگاه از طریق لینک مربوطه نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام و پس از آن با در دست داشتن اصل سند تعهد محضری جهت ثبت نام حضوری مراجعه فرمایند. بدیهی است تاریخ شروع دوره جهت افرادیکه موفق به ثبت نام و ارائه کلیه مدارک بالاخص سند تعهد تا تاریخ 1400/12/28 گردند تاریخ 1401/01/06 می باشد.
متقاضیان تبدیل تعهدات قانونی مقطع Ph.D از غیر هیات علمی به هیات علمی که قبلاً از طریق شرکت در فراخوان تعهدات قانونی مقطع Ph.D پذیرفته شده اند و حداقل یکسال از تعهدات قانونی خود را به صورت غیرهیأت علمی گذرانده اند و درخواست تبدیل تعهدات قانونی دارند.
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان عزیز مقاطع کادانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درآزمون سراسری 1402-1401 باطلاع میرساند، مراحل ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد. براین اساس کلیه پذیرفته شدگان ضمن مطالعه دقیق دستور العمل نسبت به اجرای آن مرحله به مرحله اقدام نمایند
اشتراک در