مرجعیت علمی، مسیر تمایز دانشگاه های علوم پزشکی کشور
به دنبال تدوین کتاب های قرمز و زرد مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تدوین و ارسال حوزهای تمایز دانشگاه در 12 حیطه (طب تسکینی، پرستاری سرطان، آموزش پزشکی، تصویربرداری مداخلهای، اقتصاد سلامت، پزشکی اجتماعی، بیماری های قلب و عروق، علوم تغذیه، مهندسی پزشکی، تکامل کودکان، مراقبت هاي ادغام يافته بيماري های واگیر و طراحي و توسعه دارو )، کارگروه ها در حیطه های سرآمدی تشکیل گردید.
در این راستا کارگاه تدوین راهبردها روز سه شنبه مورخ 1400/03/18 با حضور معاون محترم آموزشی، مدیر مرکز مطالعات و حضور بیش از 50 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر محمد رضا صبری؛ معاون آموزشی دانشگاه، ضمن خوش امدگویی به اعضای هیات علمی و ارائه توضیحاتی در خصوص تشکیل این کارگاه اظهار کرد: الان در نقطه حساسی از عملیاتی سازی این کلان پروژه قرار داریم و اگردر تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها مشارکتی عمل نماییم به نتیجه مطلوب می رسیم و به تبع آن راهی نو بر صفحه علمی دانشگاه و کشور رقم خواهیم زد.
در ادامه دکتر نیکو یمانی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در خصوص کارگاه مرجعیت علمی و تدوین نقشه راه حوزه های تمایز دانشگاه توضیحاتی را ارائه و بر نقش اعضای هیات علمی و نخبگان در کشف پتانسیل های درونی دانشگاه و نگاه آینده¬نگر در تداوم مسیر کلان پروژه مرجعیت علمی تاکید نمود.
خروجی این کارگاه 5 ساعته ، راهبردهای مرجعیت علمی در این 12 حیطه بود.