اپلیکیشن راهنما و مکان یاب دانشگاه

امکانات اپلیکیشن راهنما و مکان یاب دانشگاه:

• دسته بندی مکان های آموزشی  پژوهشی ، تالار ها، فرهنگی ورزشی ، رفاهی، مراکز اقامتی ، اداری  دیدنی
  • امکان نمایش اطلاعاتی برای معرفی دانشگاه و خدمات آن
  • جستجو ، ارائه نقشه و  هدایت به:
  • دانشکده ها
  • ادارات
  • کتابخانه ها
  • آزمایشگاه ها
  • مراکز اقامتی
  • رستوران ها
  • درب ها و ایستگاه های اتوبوس
  • عابر بانک ها
  • امکان برقراری تماس از طریق تلفن همراه با مسئول هر محل با کلیک بر روی شماره ثبت شده برای هر مکان
  • امکان نمایش لیست شده مکان‌ها، به ترتیب بر اساس میزان فاصله کاربر با آنها
  • دریافت نوتیفیکشین اخبار و اطلاعیه ها
  • امکان نمایش سایت‌ها و لینک‌های مد نظر دانشگاه برای کاربران

اگر گوشی شما مجهز به سیستم اندروید است آیکون زیر را لمس کرده و در صفحه باز شده گزینه Add shortcut to home screen را انتخاب کنید تا میانبر نرم افزار به صفحه اصلی گوشی اضافه شود. (در صورتی که این گزینه دیده نشد از مرورگر Google Chrome گوشی استفاده نمایید)

اگر گوشی شما ios است لینک https://med-mui.web.app/home را در مرورگر safari کپی نموده و باز کنید. سپس آیکن مربع با فلش پایین صفحه را زده و گزینه Add to homescreen را انتخاب کنید تا آیکن برنامه روی گوشیتان قرار گیرد.

*لازم به تذکر است که این نرم افزار برای کارکرد بهتر، به فعال بودن اینترنت و سرویس مکان یاب (GPS) گوشی تلفن همراه نیاز دارد.

آیکون مکان یاب