امور فارغ التحصیلان متقاضی خروج از کشور

درباره  ( امور بين الملل )

متقاضياني كه موفق به اخذ پذيرش جهت ادامه تحصيل و اشتغال از مراكز خارج از كشور گرديده اند، مي توانند پس از اخذ اصل مدارك تحصيلي خود شامل دانشنامه و ريز نمرات صادره از اين معاونت به وزارت بهداشت و درمان مراجعه، و مدارك خود را ممهور به مهر ترجمه بلامانع است نمايند.سپس لازم است به يكي از دفاتر دارالترجمه هاي رسمي مراجعه و پس از ترجمه مدارك جهت تائيد مدارك مربوطه به امور بين الملل اين اداره مراجعه نمايند. همچنين ضروري است فرم شماره ۱۲ صادره از وزارت متبوع در پرونده فراغت از تحصيل دانش آموختگان  موجود باشد.

مدارک لازم جهت درخواست فرم شماره ۱۲  از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

۱- اسكن مجوز تحویل مدرک تحصیلی

۲- اسکن صفحه اول گذرنامه و صفحاتی که دارای مهر ورود و خروج وداراي روادید می باشند.

۳- اسكن یک قطعه عکس۴ ×۶ جدید که بیش از یکسال از زمان گرفتن آن نگذشته باشد.

۴- اسکن دورو  فرم شماره ۱۲ حاوي اطلاعات تکمیل شده متقاضی

۵-اسکن عکس جدید ۴*۳ با حداکثر کیفیت  (رزولیشن) ۱۰۰و با فرمت jpg
۶-اسکن گذرنامه با حداکثر کیفیت ( رزولیشن) ۱۰۰  و با فرمت jpg
۷-تمامی فرم ها و مدارک با سایز  A4 جهت اسکن می بایست با کیفیت حداکثر (رزولیشن) ۷۵ و با فرمت jpg باشند

*متقاضیان می توانند فرم شماره ۱۲ را از طریق همین سایت دانلود و تکمیل نمایند.

تمامي موارد فوق در  غالب CDتحويل اداره دانش آموختگان گردد.

آدرس وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشكي كشور :

تهران- شهرک غرب –میدان صنعت –خیابان فلامک جنوبی –خیابان سیمای ایران- ساختمان نصر ۵-

دریافت فرم شماره۱۲

امور بین الملل