اطلاعیه آزمون پذیرش دستیاری دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال 1401

قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون پذیرش دستیاری دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال 1401 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

1. زمان برگزاری آزمون کتبی تمامی رشته ها (بصورت الکترونیک) ساعت 9 صبح روز 5 شنبه مورخ 1401/3/12 و مکان برگزاری ساختمان مرکز آزمونهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ( تدبیر ) به آدرس: سه راه حکیم نظامی – بلوار صفه درب غربی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جنب دانشکده دندانپزشکی می باشد. ( کارت ورود به جلسه داوطلبان صبح روز پنج شنبه 1401/3/12 در محل برگزاری آزمون توزیع خواهد شد).
  2. پس از خاتمه آزمون دفترچه سوالات و فرم رسیدگی به اعتراضات از طریق همین سایت در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
  3. داوطلبان می بایست اعتراضات خود به سوالات آزمون کتبی را صرفا در فرم مربوطه درج و حداکثر تا ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 1401/3/16 به مسئول مربوطه در ساختمان محل برگزاری آزمون تحویل نمایند( به اعتراضاتی که خارج از این روند ارائه گردد رسیدگی نخواهد شد)
  4. اسامی افرادی که واجد شرایط شرکت در آزمون شفاهی خواهند شد از ساعت 14 روز دوشنبه 1401/3/16 از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.
  5. آزمون شفاهی رشته های مختلف صبح روز سه شنبه مورخ 1401/3/17 در محل مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه به آدرس سه راه حکیم نظامی – بلوار صفه – مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) جنب ورزشگاه شهید موحدی و طبق برنامه زمانبندی زیر برگزار می گردد.

ساعت 8/30 صبح لغایت 11 ساعت 11 صبح لغایت 14
اقدامات مداخله ای قلب و عروق بزرگسال(اینترونشنال کاردیولوژی) بیهوشی قلب
اکوکاردیوگرافی بیهوشی مغز و اعصاب
انکولوژی زنان بیهوشی کودکان
جراحی عمومی درون بین زنان روانپزشکی عصبی و نورولوژی رفتاری
سم شناسی بالینی صرع
جراحی عمومی درون بین مراقبت های ویژه کودکان
ناباروری ام اس
ستون فقرات نوروماسکولر
ویتره و رتین

اجزای آزمون شفاهی به شرح زیر می باشد:

الف) یک یا چند آزمون از بین آزمونهای osce- kf – pmp می باشد. 90 نمره  ( در رشته های فلوشیپ زنان و زایمان 50 نمره )

ب) مصاحبه ساختارمند 5 نمره  ( در رشته های فلوشیپ زنان و زایمان 45 نمره )

ج) ترجمه متن انگلیسی از یکی از کتب مرجع رشته مربوطه 5 نمره

د) داوطلبانی که دارای رتبه های برتر اول تا سوم دانشنامه تخصصی بوده و یا مقالات چاپ شده دارند باید مستندات مربوطه را روز برگزاری آزمون شفاهی همراه داشته باشند.