ضمن عرض تبريك به پذیرفته شدگان چهل و نهمین دوره آزمون پذیرش دستیاری سال جاری، به اطلاع مي ­رساند ثبت نام از  تاریخ 1401/06/27  لغایت 1401/06/30 با استفاده از همین سایت بصورت الکترونیک انجام خواهد شد.

مرحله اول ثبت­ نام الکترونیکی:

ورود به سایت ثبت ­نام  به آدرس: معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان edu.mui.ac.ir)) - منوی جدید الورود- سامانه ثبت نام دانشجویان جدید الورود و درج کد ملی به ­عنوان نام کاربری و رمز عبور، بارگذاری مدارک خواسته شده بر اساس شرایط هر فرد پذیرفته ­شده.  فرمت فایل ­های ارسالی باید jpg  و همچنین حجم فایل­ های ارسالی نباید بیشتر از KB ۵۰۰ باشد.

۱- تکمیل فرم های زیر ( با خودکار آبی) و بارگذاری آنها در سایت ثبت ­نام

1. فرم اطلاعات عمومی (فرم شماره 1)
  2.  فرم تعهد درخصوص وضعیت اشتغال به کار (فرم شماره 2)
  3.  فرم مربوط به استفاده دستیاران تخصصی از مرخصی های استعلاجی و زایمان (فرم شماره 3)
  4. اطلاعات عمومی دستیاران جهت درج در سامانه سما ( فرم شماره 4 )
  5.  فرم هیات مرکزی گزینش(فرم شماره 5)
  6.  فرم شماره یک اظهارنامه رعایت ضوابط و راهنمای پوشش حرفه ­ای(فرم شماره 6)
  7. فرم شماره دو اظهارنامه رعایت ضوابط و راهنمای پوشش حرفه ­ای
  8. فرم تعهد محضری دستیاران تخصصی آزاد
  9. فرم تعهد محضری مناطق محروم

۲- بارگذاری سایر مدارک لازم برای ثبت ­نام:

1. عکس داوطلب (تمام رخ با پشت زمینه سفید و حجم کمتر از KB500 )
  2. شناسنامه خود و همسر(تمام صفحات)
  3. كارت ملي (پشت و رو)
  4. گواهي پايان خدمات قانوني ( طرح نيروي انساني) تا تاریخ 1401/06/31 يا گواهي معافيت از آن
  5. كارت پايان خدمت يا معافيت (پشت و رو)
  6. دارا بودن مدرک فراغت از تحصیل در رشته پزشکی عمومی
  7.  گواهی موفقیت در آزمون سنجش صلاحیت بالینی  پایان دوره پزشکی عمومی (مربوط به فارغ التحصیلان شهریور ماه سال 1396 و بعد از آن)
  8. دانشجویان سال آخر به شرط فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 و منوط به ارائه مدارک زیر:

الف) گواهی از دانشگاه محل تحصیل جهت دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان

ب) گواهي از معاونت آموزشي دانشگاه محل تحصيل جهت پذيرفته­ شدگان سهميه یک درصد رتبه های برتر اول، دوم و سوم

•  گواهي فراغت از تحصيل از معاونت آموزشي دانشگاه محل تحصيل جهت دانشجويان متأهل
  1.  تسويه حساب صندوق رفاه دانشجويان وزارت متبوع جهت فارغ التحصيلان دانشگاههاي دولتي
  2.  مدارك مربوط به سهميه (رزمندگان، ایثارگران، بسیجی، بومی، مناطق محروم، استعدادهاي درخشان، ۱ درصد و ....) بر اساس دستورالعمل­هاي دفترچه پذیرش دستیار سال 1401
  3.  پروانه دائم پزشكي جهت پذيرفته ­شدگاني كه داراي پروانه دائم هستند
  4.  آخرین حکم استخدامی برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که استخدام رسمی دولت هستند
  5.  نامه موافقت سازمان مربوطه با ادامه تحصيل جهت پذيرفته شدگاني كه استخدام رسمي يا پيماني سازمانهاي مختلف هستند
  6. حكم مرخصي بدون حقوق يا حكم ماموريت آموزشي جهت افرادي كه استخدام رسمي يا پيماني ادارات و يا سازمانهاي دولتي هستند (بديهي است تاريخ اجراي حكم باید از تاريخ شروع دوره دستياري و به مدت طول دوره دستياري باشد).
  7. نامه موافقت با شروع دوره دستياري پذيرفته شدگان كادر ثابت نيروهاي نظامي و انتظامي از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، ستاد مشترك ارتش جمهوري اسلامي ايران يا اداره كل بهداري نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به مدت طول دوره دستياري

مرحله دوم ثبت نام حضوری: ( متعاقبا اعلام خواهد شد)

*توجه:

تنظیم سند تعهد محضری: ( نحوه تنظیم سند تعهد محضری متعاقبا اعلام خواهد شد )

جهت شروع ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک اینجا را کلیک فرمایید.