سیزدهمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D (مهر ماه 1402)

دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، به منظور تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود در گروههای آموزشی، براساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مصوب هشتاد و چهارمین جلسه شورای دانشگاه مورخ 1402/03/03 فراخوان تعهدات قانونی مقطع Ph.D را در رشته هاي مورد نیاز در قالب هیأت علمی برگزار مي‌نماید. متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را از تاریخ 1402/07/19 لغایت 1402/07/30 بصورت الکترونیکی به آدرس tahodat.mui.ac.ir ثبت نام و بارگذاری نمایند.

شرايط عمومي

الف) اعتقاد به مباني نظام مقدس جمهوري اسلامي و قانون اساسي

ب)  داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران

ج) نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

شرايط اختصاصي

۱- دارا بودن مدرکی دال بر فراغت از تحصیل در مقطع Ph.D  براساس جدول رشته های مورد نیاز فراخوان تعهدات قانونی (پیوست) و یا کپی برابر با اصل صورتجلسه دفاع متقاضی که  ممهور به امضاء و مهر موسسه یا دانشگاه محل تحصیل باشد.

تبصره :  شركت افراد مشغول به تحصيل در این فراخوان ممنوع بوده و اين دسته از افراد مي‌توانند پس از فراغت از تحصيل و اخذ مدرك دانشگاهي در فراخوان‌هاي آتي شركت نمايند.

۲- ارائه نامه موافقت از دانشگاه ذیربط (بالاترین مقام محل خدمت) برای  مستخدمین، بورسیه ­ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاه­ ها و معاونت درمان

۳- مطابقت رشته متقاضي(به استناد مدرک معتبر) با عنوان رشته درج شده در فراخوان

تبصره : پذیرش مدارک مشابه  امکانپذیر نمی باشد.

مدارك لازم:

1-فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس (دریافت فایل pdf فرم درخواست)

2-  یک قطعه عكس جديد ۴*۳  اسکن شده

3- تصوير تمامي صفحات شناسنامه

4-تصوير دو طرف كارت ملي

5-تصوير آخرين مدرك تحصيلي یا ارزشيابي دائم يا موقت مدارك تحصيلي اخذ شده از كشورهاي خارجي كه توسط وزارت علوم، تحقيقات وفناوري یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارزشيابي شده باشد ( برای فارغ التحصیلان خارج از کشور که دارای تعهدات قانونی می باشند )

6-تصوير آخرين حکم کارگزینی (درصورت داشتن رابطه استخدامی)

7-تصوير کارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا موقت دوره نظام وظيفه (مخصوص برادران)

8-شناسنامه علمي (CV) به همراه مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در CV

9-گواهی مبنی بر داشتن رتبه (درصورت دارا بودن)

10-گواهی مبنی بر عضویت در بنیاد ملی نخبگان (درصورت دارا بودن)

11-تصویر سند تعهد محضری مقطع Ph.D.

12-نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاهها و یا معاونت درمان (در صورت درخواست انتقال تعهدات)

13-ارسال یک برگ بیوگرافی

14-ارسال مدرک زبان انگلیسی (MCHE ، TOEFLE یا (IELTS

نکات مهمی که داوطلبان باید مد نظر داشته باشند:

1.  مطالعه فایل راهنمای ارسال مستندات علمی جهت شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی مشمول گذراندن تعهدات قانونی

2.  متقاضیان لازم است یک دانشکده یا یک مرکز تحقیقاتی را مشخص نمایند در غیر اینصورت، مدارک مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

3. چنانچه در هر يك از مراحل پذيرش يا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضي محرز شود، مراحل طي شده كان لم يكن تلقي و یا پذیرش فرد لغو مي گردد.

4. هیچگونه مدرکی پس از اتمام تاریخ اعلام شده قابل بارگزاری و دریافت نخواهد بود.

5. در صورت ارسال ناقص مدارک و یا عدم وضوح مستندات ارسالی، متقاضی از ادامه فراخوان حذف خواهد شد.

6.  متقاضیان در صورت هرگونه سؤال می توانند صرفا از ساعت 13:30 الی 15:00 با شماره تلفن های 37928031 (خانم محمدی) و 37928034 (خانم نصراصفهانی) تماس حاصل نمایند.

جهت دریافت جدول رشته های مورد نیاز سیزدهمین فراخوان تعهدات قانونی مقطع Ph.D  اینجا را کلیک کنید.