پیام دکتر محمد رضا صبری معاون آموزشی دانشگاه به دانشجویان جدید الورود

اینجانب شروع  سال تحصیلی را به دانشجویان جدید الورود  که به مدد تلاش مستمر و عالمانه، قدم به عرصه مقدس دانشگاه نهاده اند صمیمانه تبریک می گویم. امید است شما دانشجویان عزیز که فرزندان و آینده سازان این مرز و بوم هستید با امیدی روز افزون، تلاشی مضاعف و با هدایت و حمایت اساتید و پرسنل دانشگاه، موفقیت های بزرگ و روز افزونی را در عرصه علم، فرهنگ ، دانش و فناوری برای ایران زمین رقم زنید. متاسفانه شروع تحصیل شما مصادف با شیوع پاندمی کووید ۱۹ در ایران و جهان شد.آموزش دروس تئوری فعلا بصورت مجازی خواهد بود. دانشکده ها برنامه هایی را برای آشنایی شما با فرایندهای هر دانشکده در نظر گرفته اند و آموزش های لازم برای ثبت نام و انتخاب واحد و نیز نحوه استفاده از سامانه های آموزش آنلاین و مجازی به شما از طریق سایت مرکزآموزش مجازی دانشگاه و دانشکده ها داده خواهد شد. فرایند ثبت نام هم تا حد زیادی بصورت غیر حضوری برنامه ریزی گردیده است. امیدوارم که با کنترل این پاندمی و عبور از این بحران و با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان بتوانیم به زودی پذیرای حضور فیزیکی شما در دانشگاه باشیم.

دکتر محمدرضاصبری
معاون آموزشی دانشگاه