گام اول : آماده سازی ،دانلود، تکمیل وامضاء فرمهای ثبت نام ومدارک مشروحه زیر و و اسکن آنها جهت بارگذاری درسامانه ثبت نام اینترنتی

الف: دانلود فرم های ثبت نامی  مشروحه ذیل و تکمیل وامضاء  آنها و اسکن وآپلود آن درسامانه ثبت نام اینترنتی

نام رشته های تحصیلی گروه علوم تجربی نوع نقص عضو غيرمؤثر در انتخاب رشته
علوم  تغذيه

1 -يك گوش و يك چشم. 2 - دو پا نداشته باشد ولي با پاي مصنوعي قادر به

راه رفتن باشد. 3 - يك انگشت غير از انگشت شست
داروسا زي، تكنولوژي پرتوشناسي، تكنولوژي پرتودرمانی

1 -يك چشم و يك گوش. 2 - يك پا نداشته باشد ولي با پاي مصنوعي قادر به

راه رفتن باشد. 3 - يك تا سه انگشت غير از انگشت شست در يك دست
علوم آزمايشگاهي 1 -يك گوش. 2 - يك پا نداشته باشد ولي با پاي مصنوعي قادر به راه رفتن باشد.
اتاق عمل یک گوش
هوشبری – فیزیوتراپی یک چشم و یک گوش
شنوائی شناسی 1-يك چشم. 2 - دو پا نداشته باشد ولي با صندلي چرخدار قادر به حركت باشد.
مهندسي بهداشت محيط  ، مهندسي بهداشت حرفه ای و ايمني كار 1-يك چشم. 2 - يك گوش. 3 -يك دست.
کاردرمانی 1-يك چشم. 2 -يك گوش
بینائی سنجی 2 - يك گوش. 2 -يك پا.

غير از موارد مذكور در جدول فوق بقيه اعضاء بايد كاملاً سالم و داراي كارايي لازم باشد. - در ساير رشته هاي گروه

پزشكي: مثل  پزشكي، پرستاري، دندانپزشكي، مامايي و... داوطلب بايستي از سلامت كامل رواني و جسماني برخوردار باشد.

ب: مدارکی که لازم است پذیرفته شدگان درثبت نام اینترنتی اسکن و بارگذاری نمایند:

• کلیه  صفحات شناسنامه
  • کارت ملی (درصورت تعویض رسید کارت ملی) (پشت ورو)
  • اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید(6.3.3) یا گواهی موقت دیپلم متوسطه نظام جدید(6.3.3)
  • اصل کارنامه دیپلم متوسطه نظام جدید(6.3.3)
  • اصل یا گواهی موقت دیپلم متوسطه (مخصوص دانش آموزان نظام سالی واحدی)
  • اصل کارنامه دیپلم متوسطه (مخصوص دانش آموزان نظام سالی واحدی)
  • اصل یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و ریز نمرات  دوره پیش دانشگاهی(مخصوص دانش آموزان نظام سالی واحدی)

- ضمنا پذیرفته شدگان عزیز لازم است سایر مدارک ثبت نامی را  که مشمول ارائه آن به دانشگاه می باشند به شرح جدول زیر بر اساس دستورالعمل سازمان سنجش درثبت نام اینترنتی اسکن ودرزمان ثبت نام حضوری ارائه نمایند.

​مدارک تحصیلی مورد نیاز جهت ثبت نام از پذیرفته شدگان

سراسری 1402