نشست هم اندیشی مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر منطقه ۷ آمایشی

نشست هم اندیشی مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر منطقه ۷ آمایشی کشور روز سه شنبه 1402/09/07 در تالار پویش مجموعه الغدیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

این جلسه با حضور رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثار گر وزارت و تیم همراه، دکتر مجتبی کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر غلامرضا معصومی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر جواد وطنی ستوده مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی یزد و دبیر منطقه ۷آمایشی ، دکتر مریم عمیدی مظاهری مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین علی رضا ملک محمدی مدیر امور دانشجویان شاهد وایثارگردانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دکتر مصطفی جوادی مقدم مدیر امور دانشجویان شاهد وایثارگردانشگاه علوم پزشکی کاشان و جمعی از کارشناسان شاهد و ایثارگر دانشگاه های مناطق آمایشی ۷ برگزار شد.

دکتر مریم مریم عمیدی مظاهری مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان ارائه داد.

در ادامه رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت با بیان اینکه هدف از تشکیل نشست، هماهنگی و رسیدگی به امور شاهد و ایثارگر در دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی منطقه و تحلیل مسائل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ... می باشد، گفت: مناطق آمایشی بهره برداری مطلوب از ظرفیت های دانشی و تجربی دانشگاه های منطقه مربوطه و اهتمام برای حل مشکلات و انعکاس آن به شورای مرکزی داشته باشند.

در این جلسه ضمن اعلام گزارشی از اقدامات انجام شده توسط دانشگاه ها، وضعیت آموزشی دانشجویان منطقه به صورت آماری مورد بررسی قرار گرفت و اعضا پیشنهادات خود را برای ارتقاء طرح های استاد مشاور، تقویت بنیه علمی، جشنواره جایزه ملی ایثار و طرح دانشجوی همیار شاهد و ایثارگر مطرح نمودند.

دکتر جواد وطنی ستوده مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی یزد و رئیس منطقه 7 آمایشی مطالبی در خصوص همیار خانواده بیان کرد.

گفتنی است اهم مصوبات به شرح زیر می باشد:

مدیریت های شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۷ آمایشی؛ اعتبارات مالی حوزه شاهد و ایثارگر موضوع بند "و" تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۲ را از طریق معاونت پشتیبانی دانشگاه های مربوطه پیگیری نمایند.

به استناد اساس نامه طرح شاهد و ایثارگر مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای اعتلای همه جانبه دانشجویان در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از تمام ظرفیت ها و امکانات استان، شهر و دانشگاه مربوطه استفاده گردد

چالش‌ها و مشکلات اساسی دانشجویان و اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر منطقه ۷ شناسایی شود تا در جلسات آتی تدابیر و پیشنهادی اجرایی لازم برای آنها اتخاذ گردد

بهره مندی از دانشجویان سرآمد شاهد و ایثارگر به عنوان "دانشجوی همیار" در اولویت قرار گیرد.

برای حضور پرشور دانشجویان در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار تلاش لازم صورت پذیرد.

لازم به ذکر است نشستی با دانشجویان شاهد و ایثارگر اصفهان برگزار شد و دانشجویان درخواست و مشکلات خود را بیان کردند.

گفتنی است از دکتر حمیدرضا صادقی مدیر سابق امور دانشجویان شاهد و ایثارگر اصفهان، به پاس تلاش صادقانه و اهتمام بی‏شائبه در اعتلای همه‏جانبه عزیزان شاهد و ایثارگر در سال‏های متمادی و نیز حسن همکاری، مشورت و همفکری در پیشبرد برنامه‏های وزارتی، منطقه‏ای و دانشگاهی، تقدیر شد.