برگزاری سی و چهارمین جلسه گروه آموزشی بین رشته ای مراقبتهای حمایتی – تسکینی

سی و چهارمین جلسه گروه آموزشی بین رشته ای مراقبتهای حمایتی – تسکینی روز سه شنبه مورخ 15 آذرماه از ساعت 8:00 با حضور اعضا گروه در تالار حکمت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. در این جلسه  آقای دکتر ایرج پور، مدیر گروه رشته مراقبتهای حمایتی تسکینی در ارتباط با فعالیتهای انجام شده بر اساس برنامه های عملیاتی و همچنین تلاش برای راه اندازی درمانگاه مراقبتهای حمایتی تسکینی غیر کنسر در بیمارستان الزهرا مطالبی را بیان کردند. در ادامه آقای دکتر کلاهددوزان کتاب «تاریخ مختصر اندیشه، راهنمای فلسفی زیستن – اثر لوک فر» را معرفی کردند. سپس خانم دکتر معتمدی فرد پیرامون «درمان حمایتی تسکینی در نفرولوژی» در حوزه مراقبتهای حمایتی تسکینی مطالبی را ارائه کردند. در ادامه خانم دکتر رضائیان سرگروه کارگروه پژوهشی از برگزاری جلسه کارگروه و مصوبات آن و اقدامات انجام شده گزارشی ارائه کردند.