اطلاعیه پذیرفته شدگان مقطع دکتری تخصصیPh.D و دکتری تخصصی پژوهشی(phd by research) سال تحصیلی 1400-1399

معاونت آموزشی دانشگاه ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع دکتری تخصصی  و دکتری تخصصی پژوهشی(phd by research)  1399-1400 به اطلاع میرساند باتوجه به مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونا و ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  ثبت نام  دانشجویان به صورت الکترونیکی انجام گردیده

و پس از انجام ثبت نام اینترنتی،  ارسال  فرمهای ثبت نامی و مدارک تحصیلی باتوجه به قرار داد منعقده با اداره کل پست به صورت غیر حضوری و ازطریق دفاتر پستی شهر / شهرستان محل سکونت پذیرفته شدگان  انجام خواهد شد (لذا خواهشمندیم جهت حفظ بهداشت و سلامتی خود و دیگران از مراجعه حضوری جدا خودداری فرمایید.). براین اساس کلیه پذیرفته شدگان ضمن مطالعه دقیق دستور العمل نسبت به اجرای آن مرحله به مرحله اقدام نمایند.

در صورت بروز هر گونه مشکل یا سوال با شماره های  زیر تماس های حاصل نمایید.

37923804، 37923805، 37923809،37923810،37923811

شروع کلاسها از نیمسال دوم سال 99 (بهمن ماه) می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرحله چهارم مراجعه نمایید.

مرحله اول: (ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان)

مرحله دوم: (دریافت تاییدیه ثبت نام موقت)

مرحله سوم: ( ارسال مدارک به صورت پستی)

مرحله چهارم:(مشاهده تاریخ انتخاب واحد و شرکت در کلاسهای مجازی)

پس از انجام ثبت نام اینترنتی،  ارسال  فرمهای ثبت نامی و مدارک تحصیلی باتوجه به قرار داد منعقده با اداره کل پست به صورت غیر حضوری و ازطریق دفاتر پستی                         شهر/ شهرستان محل سکونت پذیرفته شدگان  انجام خواهد شد. براین اساس کلیه پذیرفته شدگان ضمن مطالعه دقیق دستور العمل  نسبت به اجرای آن به ترتیب اقدام نمایند.

* مهم: از تمامی پذیرفته شدگان دوره روزانه دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی که سند تعهد محضری به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاه‌های شهریه پرداز و آزاد اسلامی) به میزان یک برابر تحصیل تعهد محضری اخذ می­شود.

تبصره 1-  مستخدمان رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مؤسسات تابعه و دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، تعهدات خاص استخدامی به واحدهای مربوطه خواهند سپرد.

تبصره 2- مستخدمان رسمی سایر وزارت­خانه­ها، مؤسسات و شرکت­های دولتی و وابسته به دولت، چنانچه هزینه های تحصیلی ایشان توسط دستگاه مربوطه تقبل و به دانشگاه پذیرنده دانشجو پرداخت گردد، از سپردن تعهد آموزش رایگان معاف خواهند بود.

نحوه ارائه تعهدمحضری

* الف: اسکن مدارک لازم برای بارگذاری بر روی سایت هنگام ثبت نام اینترنتی

1- شناسنامه تمام صفحات، کارت ملی (دانشجو)

2- شناسنامه تمام صفحات، کارت ملی، حکم کارگزینی (ضامن)

* شرایط ضامن عبارتند از:

1-کارمند رسمی یا پیمانی شاغل در دوایر دولتی با سابقه زیر 20 سال خدمت (یک­نفر)

تبصره: اگر ضامن شاغل در ارگان­هایی ازجمله (ارتش، سپاه و نیروهای « هوایی زمینی دریایی») باشند باید از واحد کارگزینی محل خدمت نامه‌ای دریافت نمایند، که درآن رسمی بودن ضامن و مدت سابقه خدمت وی قید گردد.

تبصره: در صورتی­که دانشجو، استخدام رسمی یا پیمانی ادارات و یا سازمان­های دولتی باشد،. حکم مأموریت آموزشی ایشان از تاریخ شروع دوره و به مدت طول دوره دکترای تخصصی به عنوان سند تعهد مورد قبول می­باشد.

*ب: تأیید مدارک بارگذاری شده ضامن و دانشجو توسط کارشناس امور حقوقی

*ج: مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و تنظیم سند:

بعد از تأیید مدارک بارگذاری شده ضامن و دانشجو توسط کارشناس امور حقوقی، دانشجو به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تنظیم سند تعهد محضری اقدام نماید و سپس سند تنظیم شده را برروی سایت معاونت آموزشی بارگذاری نمایند.

*  تذکر مهم: شایان ذکر است پذیرفته شدگان محترم توجه داشته باشند در زمان مراجعه به دفاتراسناد رسمی پس از مطابقت کامل سند تنظیم شده با فرم دریافتی از سایت نسبت به امضاء سند تعهد محضری اقدام نمایند.

*د: ارسال اصل تعهد محضری:

اصل تعهد محضری را به آدرس ذیل ارسال نمائید.

خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اصفهان (مدیریت امور حقوقی - امور تعهدات)

کدپستی: 73461-81746          صندوق پستی: 313

پذیرفته شدگان در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در مورد نحوه سپردن تعهد محضری هماهنگی لازم را با کارشناس امور حقوقی دانشگاه سرکار خانم بدری زاده بصورت تلفنی هماهنگ نمایند.       (شماره تماس 37929512-031 )