تقدیر از نخبگان حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور

همایش تقدیر از نخبگان حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور به همت اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن شهید آوینی بندرعباس برگزار شد.

این همایش با حضور دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، مدیر کل و کارشناسان ستاد شاهد وزارت، دکتر خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، مدیران، کارشناسان، دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

در این همایش که از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۵ بهمن ماه با حضور ۲۵۰ نفر برگزار گردید، از دانشجویان منتخب جشنواره جایزه ملی ایثار، دانشجویان منتخب جشنواره برتر آموزشی و مدیران و کارشناسان برتر تقدیر شد.

شایان ذکر است از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 6 دانشجوی برگزیده آموزشی و 1 دانشجوی همیار آموزشی شرکت داشته و از آنان تقدیر گردید.