اخبار ستاد شاهد

تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر معدل کل ۱۷ تا ۲۰

جلسه تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر در تاریخ ۹۶/۲/۲۵ ساعت ۱۱:۳۰ در تالار ادیب دانشکده پزشکی با حضور ریاست محترم دانشگاه-معاون محترم آموزشی و مسئولین بنیاد شهید استان برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر اصغری ضمن تأکیید بر تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر به صورت مستمر تلاش آنها را تا رسیدن به رتبه هیئت علمی خواستار شدند.

تور یکروزه قمصر کاشان ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

تور یکروزه گلاب گیری و بازدید از جاذبه های گردشگری کاشان ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

مراسم دیدار از خانواده سردار شهید حاج حسین خرازی

روز یکشنبه مورخ ۹۵/۹/۲۱ دیدار از خانواده سردار شهید حاج حسین خرازی با حضور جمعی از دانشجویان شاهد وایثارگر ، دبیر و کارشناسان ستاد شاهد و ایثارگر به همت کانون ایثار برگزار گردید.

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی-پژوهشی شاهد و ایثارگر کلان منطقه ۷

روز شنبه مورخ ۹۵/۰۹/۲۰ از ساعت ۱۴ الی ۱۶مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی - پژوهشی شاهد و ایثارگر کلان منطقه ۷ آمایشی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان - یزد - کاشان و شهرکرد و همچنین دبیران و کارشناسان ستاد شاهد و ایثارگر در تالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامایی  برگزار گردید.

نشست صمیمانه دبیران ستاد های شاهد کلان منطقه ۷ آمایشی

روز شنبه مورخ ۹۵/۰۸/۲۲ با حضور دبیران ستاد های شاهد و ایثارگر یزد ، شهرکرد، کاشان و اصفهان نشست کلان منطقه ۷ آمایشی ستاد شاهد و ایثارگر برگزار گردید. در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر ۲۱ نفر از دانشجویان برتر علمی - پژوهشی انتخاب و مقرر گردید از ایشان به نحو مقتضی تجلیل و تقدیر بعمل آید.

گردهمایی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر

روز سه شنبه مورخ ۹۵/۰۸/۱۸ ساعت ۱۵   گردهمایی دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگر با حضور مسئولین محترم بنیاد شهید و  دانشگاه علوم پزشکی و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثار گر در مرکز مطالعات آموزش پزشکی(edc) برگزار گردید .

نشست صمیمانه دبیر ستاد شاهد و ایثارگر با اساتید مشاور دانشجویان شاهد

روز دوشنبه مورخ ۹۵/۸/۱۰ از ساعت ۱۳الی ۱۴:۳۰ با حضور سرکار خانم عمیدی مظاهری دبیر ستد شاهد و ایثارگر دانشگاه نشست صمیمی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر و کارشناسان ستاد در محل کنفرانس معاونت آموزشی برگزار گردید.

برگزاری جلسه توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر

ضمن عرض تبريک  به کليه پذيرفته شدگان  دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در سال تحصيلي ۹۶-۹۵ به اطلاع ميرساند : گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثارگر ورودي مهر ۹۵ روز سه شنبه ۹۵/۸/۱۸ ساعت ۱۵:۳۰ در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکي (EDC) برگزار خواهد شد.

دستورالعمل دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی

دستور العمل اجرايي انتخاب دانشجويان شاهد و ايثارگر برتر علمي براي شرکت در جشنواره آموزشي و تحصيلي جايزه ملي ايثار

برگزاری جلسه ستاد های شاهد کلان منطقه ۷ آمایشی

با توجه به انتخاب اين ستاد به عنوان کلان منطقه ۷ آمايشي ستاد شاهد و ايثارگر ، در  تاريخ ۹۵/۲/۱۹ با حضور دبيران ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه هاي علوم پزشکي يزد ، شهرکرد و کاشان به ميزباني اين ستاد برگزار گرديد.

صفحه‌ها