اعلام اسامی وتاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی رشته فوریتهای پزشکی

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون اختصاصی و سراسری مقطع کاردانی رشته فوریتهای پزشکی ویژه کارکنان عملیاتی اورژانس بدینوسیله اسامی این عزیزان به شرح جدول پیوست اعلام می گردد. تاریخ ثبت نام اینترنتی از تاریخ ۱۳ الی ۱۷  بهمن ماه  وثبت نام  حضوری  در تاریخ ۲۴ الی ۲۶  بهمن ماه  می باشد. شروع کلاسها از ۱۷ بهمن خواهد بود.  اعلام اسامی وتاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی رشته فوریتهای پزشکی

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی  رشته فوریتهای پزشکی آزمون سراسری وآزمون اختصاصی نیمسال دوم ۹۵-۹۴

پذیرفته شدگان  گرامی : ثبت نام اینترنتی (اسکن و بارگذاری مدارک تحصیلی) در تاریخ ۹۴/۱۱/۱۳ الی ۹۴/۱۱/۱۷ بصورت اینترنتی از طریق همین سایت انجام می پذیرد.

ثبت نام حضوری: ۹۴/۱۱/۲۴ لغایت ۹۴/۱۱/۲۶ از ساعت ۸/۳۰ در اداره خدمات آموزشی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه باارائه اصل مدارک اعلام شده انجام خواهد شد.

زمان شروع کلاسها: ۹۴/۱۱/۱۷ دانشکده پیراپزشکی. لازم به ذکر است مدارک و فرم های اعلام شده در زیر می بایست اسکن شود و در زمان ثبت نام اینترنتی در سامانه بارگذاری شود . همچنین فرم ها قبل از اسکن امضاء شود.

مدارک موردنیازجهت ثبت نام :

اصل شناسنامه و كارت ملي

اصل مدرك يا گواهي موقت پايان دوره متوسطه

اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد

اصل مدرك يا گواهي موقت پايان دوره پيش دانشگاهي

مدركي كه نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه پذيرفته شدگان ذكور باشد

۳قطعه عكس ۴*۳پشت نويسي شده

رسيد پستي درخواست تاييديه ارزش تحصيلي پايان دوره پيش دانشگاهي از اداره پست

فرم هاي تكميل شده (فرم ۱و فرم ۱۰اطلاعات عمومي ، فرم ۱۱نامنويسي ، ۱۲تعهدنامه ، فرم ۴پذيرفته شدگان با سهميه منطقه ۱و شهدا و رزمندگان ، فرم شماره ۶پذيرفته شدگان با سهميه مناطق ۲و ۳

پذيرفته شدگاني كه در يكي از سازمان ها يا موسسات دولتي اشتغال به كار دارند لازم است براي ثبت نام و شروع به تحصيل موافقت نامه بدون قيد و شرط از محل كار ارائه نمايند.

فرمهاي ذكر شده در مدارك ( فرم ۱۰-۱۱-۴و ... ) در سامانه ثبت نام اينترنتي قابل دريافت مي باشد و اين فرمها را ضمن بارگذاري نمودن چاپ و امضاء  و در روز تحويل مدارك، ارائه نمائید.

پذیرفته شده گرامی پیش از شروع به ثبت نام اینترنتی مدارک و فرمهای مشخص شده در زیررا دریافت، چاپ ، تکمیل و امضا نمایید .پس از امضا همراه با بقیه مدارک خود اسکن و در سیستم اینترنتی  بارگذاری نمایید.

دریافت فرم ها :

فرم شماره ۱

فرم شماره ۴ (منطقه۱، خانواده شهدا، شاهد، رزمندگان، جانبازان، آزادگان)

فرم شماره ۶ (مختص سهمیه های منطقه ۲یا منطقه ۳)

فرم شماره ۱۰

فرم شماره ۱۱

برای مشاهده نتیجه فایل پیوست زیر را کلیک نمایید.

فایل پیوست: