قابل توجه پذيرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکترای تخصصی سال تحصيلي ۹۷-۹۶

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) مهر ماه ۹۶

بدینوسیله باطلاع پذیرفته شدگان مقطع Ph.D ورودی مهرماه ۱۳۹۶دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می رساند کارگاه سه روزه روش تدریس ویژه دانشجویان  ورودی مهرماه۹۶در تاریخ ۹۶/۷/۰۴ لغایت۹۶/۷/۰۶ در محل تالار زیتون مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.

قابل توجه پذیرفته شدگان کنکور سراسری مقاطع (دکتری عمومی، کارشناسی و کاردانی)دانشگاه

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی اصفهان باطلاع میرساند، جشن آغاز سال تحصیلی در مجموعه تالار گسترش دانشگاه در تاریخ ۹۶/۰۷/۰۱ از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ برگزار می گردد. حضور پذیرفته شدگان نوبت اول در این مراسم ضروری می باشد. از والدین محترم این عزیزان نیز جهت حضور در مراسم دعوت به عمل می آید. کلیه پذیرفته شدگان مقاطع مختلف جهت ثبت نام  حضوری و اینترنتی ادامه مطلب .......

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشگاه

روز سه شنبه  مورخ ۹۶/۰۶/۲۸جلسه شورای آموزشی دانشگاه باحضور معاون محترم آموزش دانشگاه، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی و اعضاء شورا در محل اتاق شورا حوزه معاونت آموزشی تشکیل و ضمن مطرح نمودن موارد سیاست گذاری و دانشجویی،  بحث و تبادل نظر بعمل آمد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

برگزاری هشتادمین جلسه هیات اجرایی جذب

روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۶/۲۸ساعت ۸ صبح هشتادمین جلسه هیات اجرایی جذب با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم آموزشی و دیگر اعضاء در محل اتاق شورای حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل و درخصوص ارتقاء مرتبه، تبدیل وضعیت، گذراندن تعهدات قانونی و سایر موارد اعضاء محترم هیات علمی بحث و تبادل نظر بعمل آمد.

آگهی اولین فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

صدور مجوز راه اندازی رشته فناوری تصویربرداری پزشکی

به استناد رای دویست و شصت و یکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ ۹۶/۰۴/۲۵ با راه اندازی رشته فناوری تصویربَرداری پزشکی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با ظرفیت پذیرش ۴ دانشجو برای یک دوره موافقت بعمل آمد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت آموزشی RSS